Chris-Vivian.reismee.nl

Bangkok-tropische eilandjes-Bangkok (dag 13 t/m 22)

Nadat we met de trein weer waren aangekomen in Bangkok, hebben we daar weer twee dagen doorgebracht. In deze twee dagen hebben we lekker nieuwe boekjes gehaald, Wat Pho en Wat Arun bezocht. Wat Pho is de tempel met de liggende buddha, dit beeld is 46 meter lang en 15 meter hoog. Naast dit enorme beeld was het gehele complex ook indrukwekkend om te zien!  Nadat we Wat Pho hadden bezocht, zijn we met het pontje overgegaan richting Wat Arun. Je kunt deze tempel niet binnen, maar je kunt hem wel beklimmen. De trapjes zijn op het einde heel stijl en klein, dit staat voor de beklimming die je ook in het leven maakt naar een ander niveau. Wij hadden alleen geen moeite met naar boven komen, maar wel met naar beneden gaan. We stonden echt boven van shit wat hebben we nu weer gedaan (allebei last van hoogtevrees-_-). Uiteindelijk zijn we na wat pogingen toch beneden gekomen. 24 april zijn we op de nachttrein naar Surat Thani gegaan. Doordat deze trein  vertraging had opgelopen, hadden we daardoor op 5 min na onze boot naar het eiland Koh Pha-Ngan gemist. Dit was best zuur, gezien deze boot slechts 1x in de 4 uur vaart. Na 4 uur te hebben gewacht op de boot, 3 uur op het bootje gezeten te hebben en nog 1 uur op onze transfer te hebben gewacht, kwamen we dan toch aan in ons paradijsje! Zelfs de buurman in ballenknijper kon daar niets aan veranderen! Na Koh Pha-Ngan zijn we ook naar Koh Samui gegaan. Op deze twee eilandjes hebben we vooral gezwommen, niets gedaan en lekker gegeten en gedronken! Zwaar hadden we het! 30 april zijn we weer op de nachttrein richting Bangkok gestapt. Deze treinrit was niet zo fijn als de vorige, we werden flink door elkaar geschud. De volgende dag in Bangkok waren we dan ook flink gaar en hebben we gewoon lekker een beetje rondgehangen in Bangkok. Vandaag (2 mei) zijn we naar het Grand Palace en Wat Phra Kaeo gegaan.  Dit was echt heel mooi om te zien, foto's zullen we zo op Facebook zetten. Verder hebben we vandaag nog wat voorbereidingen getroffen voor India, want morgen vliegen we al richting Delhi!! Groetjes Chris en Vivian!

Alexa

Lieve mensjes:)

Ik wens jullie een hele fijne laatste dag in Thailand ! :) en een fijne reis naar Delhi! Xxx

annie

jullie genieten vast dubbel van de mooie reis, dan dat ik geniet van de leuke verslagen.
genieten er maar lekker van en een hele goeie vlucht en heel veel kijk genot en plezier in India
tot de volgende keer.
gtjes

Anita

Mooi verhaal, goede reis naar Delhi.
Groetjes

Lenneke

Wat zijn jullie toch met een schitterende reis bezig! Jullie hebben al zoveel moois gezien en dan te bedenken dat jullie pas 3,5 week weg zijn! Ben benieuwd wat India jullie gaat brengen! Have fun!

X Lenneke